Spuiten

Fok Schilders

Verfspuiten naar uw Wensen!


Door de lat steeds hoger te leggen en omdat de techniek zich zo sterk heeft ontwikkeld is het mogelijk om steeds meer projecten en de onderdelen daarvan te spuiten in plaats van de oude maar vertrouwde wijze met de kwast en rollers.

De voordelen van het spuiten van de verf zijn dat het een zeer hoge laagdikte en kanten dekking geeft, snelle droging, betere vloeiing (lakken) en alle producten watergedragen zijn zodat er geen uitstoot van schadelijke stoffen zijn.

Maatwerk is belangrijk op het gebied van verf spuiten, de wensen van de klant en een naadloze overgang van de werkzaamheden maakt het geheel en nog belangrijker "het eindresultaat" een duurzaam, strak geheel.

Wij beschikken over ons eigen spuit materiaal en daarom in perfecte staat om zo eventuele storingen en defecten te minimaliseren wat het product en resultaat ten goede komt.

De spray verven zijn er in diversen merken en ook bij de spray verf geldt voor ons dat de kwaliteit en duurzaamheid voorop staan, wij werken alleen met hoogwaardige producten en geven u ook de garantie hiervoor.