Schilderplan

Fok Schilders

HuisschilderplanEen betrouwbare manier van gepland onderhoud aan uw woning bieden wij van Fok Schilderwerken u aan via het ‘Huis Schilder GarantiePlan’. Wat houdt het ‘Huis Schilder GarantiePlan’ in?

Voordat er gesproken wordt over een 'Huis Schilder GarantiePlan', komt een van onze medewerkers eerst al het verfwerk van uw woning grondig inspecteren. De conditie en noodzakelijke werkzaamheden worden daarbij nauwkeurig in een rapport samengevat. Op basis daarvan volgt een offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de eventuele onderhoudsbeurten.
Gaat u akkoord met de offerte voor planmatig onderhoud, dan weet u voor de komende jaren exact welk prijskaartje er aan perfect schilderwerk hangt. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het ‘Huis Schilder GarantiePlan’ natuurlijk verlengen. En bij verkoop van uw huis is het ‘Huis Schilder GarantiePlan’ overdraagbaar aan de nieuwe bewoner.

Het Huis Schilder GarantiePlan is een overeenkomst die u, afhankelijk van de staat van het schilderwerk, voor meerdere jaren kunt aangaan. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt van het buitenschilderwerk. De voordelen van het ‘Huis Schilder GarantiePlan’ voor u op een rij:
  • het is een investering in de toekomst van uw woning;
  • de marktwaarde van een goed onderhouden woning is vele malen hoger dan de kosten voor professioneel onderhoud;
  • vakkundig onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en eventuele renovatie;
  • een lening, aangewend voor onderhoud van uw woning, zijn voor een belangrijk deel fiscaal aftrekbaar;
  • u woont een stuk mooier en zorgelozer.
Wilt u meer weten over het Huis Schilder GarantiePlan?
Bekijkt u dan de volgende site: www.huisschilderplan.nl


Schilderplan