Binnenschilder

Fok Schilders

De binnenschilderAllereerst is het binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur.Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk.Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van uw buitenschilderwerk.Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden. 

U weet als geen ander welke uitstraling u uw woning wilt geven. U weet bovendien als geen ander welke kleuren u vindt passen bij uw woning of gewoon mooi vindt. En wij weten als geen ander hoe wij uw wensen om moeten zetten in vakmansschilderwerk.

Nieuwsgierig? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Bovendien kan er dan al snel een prijsindicatie worden gegeven. Kortom, u weet al heel snel of uw wensen te realiseren zijn.
Handig? Leest u dan even verder.

Ondanks uw ideeën over de kleurstelling van uw woning of bedrijfspand weten wij ook dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken uit het grote aanbod van kleuren. Kleuradvisering kan in dat geval voor u een oplossing zijn. Op die manier krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Wij verzorgen dit graag voor u.

Natuurlijk blijft Fok Schilderwerken niet achter als het gaat om milieuvriendelijke producten. Wij blijven de anderen zelfs liever een stap voor. Binnenshuis wordt vanaf 1 januari 2000 alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen, verven. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt.

Met Fok Schilderwerken kiest u dus ook voor een beter milieu.