Buitenschilder

Fok Schilders

De buitenschilderHet Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom: hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. En juist in deze fase van het schilderwerk onderscheidt een vakkundig schilder zich door kennis en maatwerk.

Wij werken alleen met de beste producten en gereedschappen. Niet zonder reden kiest Fok Schilderwerken daarom voor de kwaliteitsverven van Sikkens of Sigma. De verfsoorten van Sikkens of Sigma zijn duurzaam en bieden onder alle weersomstandigheden optimale bescherming. En voor uw zekerheid en garantie: ons bedrijf voert veel onderhoudsschilderwerk uit voor zowel particulieren als instellingen en bedrijven.

Wij gebruiken voor al onze opdrachten:
  • de beste materialen en gereedschappen;
  • top-kwaliteitsverf(systemen)
  • goedgekeurde klim- en steigermaterialen.
En ook voor houtrotreparaties kunt u bij ons terecht. Wij maken hierbij gebruik van een jarenlang beproefd houtrot-reparatiesysteem De reparaties zijn kwalitatief gezien goed genoeg om het tegen traditionele reparaties op te nemen. Bovendien is het vaak esthetisch gezien een mooiere oplossing dan wanneer een deel van het houdt wordt vervangen. Een houtrot-reparatiesysteem is bovendien een stuk goedkoper dan traditionele reparaties.